Mauritskade 9
2514 HD Den Haag

 

openbaar vervoer, vanaf station Hollands Spoor

De tram stopt voor het station. Tram 1 richting Scheveningen Noorderstrand. Uitstappen bij halte Mauritskade/Alexanderstraat. Stukje teruglopen, en rechtsaf de Mauritskade op zodat u het water aan uw rechterhand heeft. Oversteken naar nr 9.

 

openbaar vervoer, vanaf station Den Haag Centraal

De halte voor Tram 10 (richting Statenkwartier) is buiten het treinstation links (perron F). Deze tram rijdt alleen in de spits: 10.01 uur vertrekt de laatste tram 's ochtends. (Voor de terugreis rijdt Tram 10 naar CS tussen 15.01 en 18.41 uur.)
Het busstation (te vinden boven het treinstation) is via een roltrap gemakkelijk vanaf het perron te bereiken. Bus 24 richting Kijkduin of bus 22 richting Scheveningen. Uitstappen bij halte Mauritskade/Alexanderstraat. Stukje teruglopen, en rechtsaf de Mauritskade op zodat u het water aan uw rechterhand heeft. Oversteken naar nr 9.

 

auto, uit de richting Rotterdam

Volg de A13. U rijdt Den Haag in via de A12 (Utrechtse Baan, later Boslaan). Rij deze helemaal af (houdt richting Scheveningen aan). Aan het einde linksaf (Zuid Holland Laan). Blijf in de linker rijbaan rijden. Bij de stoplichten ga rechtsaf (op de meest linker baan) en daarna direct linksaf (Dr. Kuyperstraat, later Mauritskade).
Nr 9 is, na de kruising met de Parkstraat, aan uw linkerhand. Parkeren: zie **

 

auto, uit de richting Utrecht

Volg de A12. Bij knooppunt Leidschendam de afslag ‘Den Haag/Voorburg’ nemen. U rijdt Den Haag binnen via de A12 (Utrechtse Baan, later Boslaan). Rij deze helemaal af (houdt richting Scheveningen aan). Aan het einde linksaf (Zuid Holland Laan). Blijf in de linker rijbaan rijden. Bij de stoplichten ga rechtsaf (op de meest linker baan) en daarna direct linksaf (Dr. Kuyperstraat, later Mauritskade). Nr 9 is, na de kruising met de Parkstraat, aan uw linkerhand. Parkeren: zie **

 

auto, uit de richting Amsterdam, via Wassenaar

Den Haag Centrum aanhouden. Helemaal !!! doorrijden. Benoordenhoutseweg af rijden, deze gaat over in de Zuid-Holland Laan. Blijf in de linker rijbaan rijden. Bij de stoplichten ga rechtsaf (op de meest linker baan) en daarna direct linksaf (Dr. Kuyperstraat, later Mauritskade). Nr 9 is, na de kruising met de Parkstraat, aan uw
linkerhand. Parkeren: zie **

 

auto, uit de richting Amsterdam, via Voorburg

Volg de A4. Neem de afslag ‘Den Haag/Voorburg’. U rijdt Den Haag binnen via de A12
(Utrechtse Baan, later Boslaan). Rij deze helemaal af (houdt richting Scheveningen aan).
Aan het einde linksaf (Zuid Holland Laan). Blijf in de linker rijbaan rijden. Bij de stoplichten ga rechtsaf (op de meest linker baan) en daarna direct linksaf (Dr. Kuyperstraat, later Mauritskade). Nr 9 is, na de kruising met de Parkstraat, aan uw linkerhand. Parkeren: zie **

 

**parkeren, alle richtingen

Om op de parkeerplaats in de Amaliastraat te komen, gaat u bij de kruising met de Parkstraat linksaf de Parkstraat in, dan de eerste straat rechtsaf (Oranjestraat) en meteen de eerste straat rechtsaf (Amaliastraat). Aan het eind van de Amaliastraat is aan de rechterkant (bij nummer 17) de oprit naar de parkeerplaats. Om gebruik te kunnen maken van de parkeerplaats moet de contactpersoon bij Oxfam Novib een plaats reserveren bij de receptie. Desnoods zijn er ook parkeerplaatsen met meters op de Amaliastraat.