United Civilians for Peace (UCP) streeft naar een zorgvuldige controle van de informatie die zij via de website aanbiedt, zodat deze actueel, nauwkeurig en betrouwbaar is. Wanneer UCP informatie uit externe bronnen ontvangt, wordt deze zorgvuldig gecontroleerd. Desondanks kan UCP niet garanderen dat de informatie op de website ten alle tijden correct en volledig is en aanvaardt UCP geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden.

 

Het copyright voor materiaal op deze website ligt bij UCP, tenzij anders vermeld. U mag deze informatie lezen en downloaden, maar het is niet toegestaan teksten of beeldmateriaal te veranderen, versturen of verkopen zonder de toestemming van UCP of de auteur.

 

Aan de inhoud van deze site kunnen geen rechten worden ontleend. UCP is niet verantwoordelijk voor de inhoud van geplaatste artikelen, gekoppelde bestanden van derden, verklaringen en/of andere bijdragen van onafhankelijke auteurs. Plaatsing op de website houdt geen bekrachtiging van de standpunten in.