header contact

Algemene voorwaarden www.unitedcivilians.nl

 

1. Als u zich registreert bij United Civilians for Peace verklaart u zich akkoord met onze Algemene Voorwaarden:

 

2. U kunt zich registreren met een door u gekozen gebruikersnaam en wachtwoord.

 

3. Uw registratie is persoonlijk en zal niet publiek toegankelijk worden gemaakt zonder uw toestemming.

 

4. U kunt één account per e-mailadres registreren.

 

5. Wij geven uw gegevens niet door aan derde partijen; met uitzondering van de vier gezamenlijke initiatiefnemers van United Civilians for Peace: Cordaid, ICCO, IKV Pax Christi en Oxfam Novib.

 

6. United Civilians for Peace kan uw gegevens gebruiken om informatie over activiteiten van United Civilians for Peace te verstrekken; bijvoorbeeld via een nieuwsbrief.

 

7. Indien u bij uw registratie een profielfoto of profielbeeld uploadt, dan gaat u ermee akkoord dat deze foto kan worden getoond in een fotobalk op de homepage van United Civilians for Peace.

 

8. Als registrant kunt u zelf een profielfoto en gebruikersnaam aanmaken. Geen van beiden mag kwetsend, haatdragend, provocerend of op een andere manier ongewenst zijn. Een avatar mag geen commerciële link bevatten. Ook hierin heeft onze webmaster de vrijheid om afwegingen te maken avatars te accepteren of te verwijderen.

 

9. Het is niet toegestaan om auteursrechten, portretrechten of andere rechten van derden te schenden. Indien wij merken dat er toch op een manier deze rechten worden geschonden, is het de webmaster toegestaan de gebruiker een tijdelijke of permanente ban te geven.

 

10. U kunt uw profielfoto of profielbeeld na login met uw gebruikersnaam en wachtwoord te allen tijde verwijderen of wijzigen.

 

11. Het is verboden om je voor te doen als een ander. Ook is het hacken/misbruik maken van het account van een ander lid van unitedcivilians.nl niet toegestaan.

 

12. United Civilians for Peace is te allen tijde gerechtigd om – zonder opgaaf van redenen - uw registratie ongedaan te maken of uw account te blokkeren.

 

 

    © 2011 www.unitedcivilians.nl